Za tebe je.... GLAM dizajn enterijera.

pročitaj malo opširnije o tome na ovoj stranici

šta je glam dizajn enterijera?

glam dizajn enterijera

Glam ili glamurozni dizajn enterijera karakterišu luksuzni i raskošni elementi koji stvaraju dojam bogatstva i elegancije. Tipično, glamurozni enterijeri su obeleženi sjajnim materijalima, zlatnim detaljima, kao i kožnim i drvenim nameštajem.

Boje koje se često koriste u glamuroznom dizajnu enterijera su crna, bela, siva, zlatna i srebrna, a često se kombinuju sa jakim bojama poput plave, ljubičaste ili tamno zelene, kako bi se stvorio dramatičan kontrast. Takođe, teksture poput svile, pliša, satena i kože često se koriste kako bi se postigao luksuzni izgled.

Glamurozni enterijeri obično uključuju velike prostore s puno prirodne svetlosti, a neretko su to prostori sa visokim plafonima ili duplim visinama. Namještaj je raskošan, a često se koriste skupoceni materijali poput sjajnog drveta, kože ili satena. Dekorativni predmeti poput savremenih skulptura i umetničkih dela često se koriste kako bi se postigao dodatni akcenat u prostoru.

Glamurozni dizajn enterijera može biti izazovan jer je potrebno uravnotežiti raskoš i eleganciju kako bi se postigao dojam luksuza, a istovremeno održavajući funkcionalnost i udobnost prostora. Uz pravilno planiranje i korištenje odgovarajućih elemenata, glamurozni enterijeri mogu stvoriti spektakularan izgled i ostaviti impresivan utisak na sve koji ih posete.

želiš i ti spektakularan dizajn enterijera za svoj dom?

zakaži besplatnu online konsultaciju u kojoj ću ti objasniti kako da dođeš do doma koji je baš po tvojoj meri.