Za tebe je.... HOLLYWOOD GLAM dizajn enterijera.

pročitaj malo opširnije o tome na ovoj stranici

šta je hollywood glam dizajn enterijera?

hollywood glam dizajn enterijera

Hollywood glam dizajn enterijera je stil koji se oslanja na glamurozni izgled, upečatljive detalje i raskošne materijale. Ovaj stil se često inspiriše zlatnim dobom Hollywooda i elegancijom starog Holivuda.

Ključne karakteristike hollywood glam dizajna enterijera su sjajne površine, blistave boje i luksuzni materijali. Nameštaj se često izrađuje od sjajnih metala, stakla i kristala, sa detaljima poput kristalnih lustera, baršunastih tapacirunga i satenskih jastuka.

Boje koje se koriste u hollywood glam stilu su često jake i upadljive, poput crne, bele, zlatne, srebrne i plave boje. Ovaj stil često uključuje i jake kontraste, kao što su crno-bela kombinacija.

Hollywood glam dizajn enterijera takođe uključuje bogate teksture poput baršuna, satena, svile i krzna. Ovi materijali se obično koriste na jastucima, zavesama, tepisima i drugim dekorativnim elementima.

Prostorije uređene u hollywood glam stilu obično imaju otmen izgled, sa detaljima poput staklenih ogledala, sjajnih površina i dekorativnih detalja poput vaza sa cvećem, skulptura i drugih ukrasa.

Ukratko, hollywood glam dizajn enterijera je stil koji se fokusira na sjajne površine, bogate teksture i glamurozni izgled. Ovaj stil često uključuje jake boje, kontraste i raskošne materijale, a prostorije uređene u ovom stilu obično izgledaju otmeno i elegantno.

želiš i ti da imaš spektakularan enterijer u svom domu?

zatraži naš besplatni plan za uređenje tvog enterijera, personalizovan po tvojim specifičnim zahtevima i razmerama.