Za tebe je.... JAPANDI dizajn enterijera.

pročitaj malo opširnije o tome na ovoj stranici

šta je japandi dizajn enterijera?

japandi dizajn enterijera

Japandi stil u dizajnu enterijera predstavlja kombinaciju japanskog minimalizma i skandinavskog stila. Ovaj stil karakterišu jednostavnost, zaobljene linije, minimalistički dizajn i neutralni, zemljani tonovi, čime se stvara smirujuća i harmonična atmosfera.

Japandi stil koristi prirodne materijale poput drveta, kamena i bambusa kako bi se postigla toplina i prirodan ambijent u prostoru. Dizajn se često bazira na prirodnom svetlu, pa se koriste veliki prozori i transparentni materijali kako bi prostor dobio što više svetlosti.

Ovaj stil takođe stavlja akcenat na funkcionalnost, pa se nameštaj obično bira tako da bude jednostavan i praktičan. Japandi stil naglašava minimalistički pristup u dekorisanju, a ono što prostoru daje poseban pečat su zaobljeni i organski oblici koji se primenjuju kako na najvećim komadima nameštaja, tako i na najsitnijoj dekoraciji.

Japandi stil u dizajnu enterijera je veoma popularan u svetu jer omogućava stvaranje umirujućeg okruženja, pogodnog za opuštanje i meditaciju. Ovaj stil se može primeniti u bilo kom prostoru, bilo da se radi o stanu, kući, kancelariji ili hotelu.

Na kraju, japandi stil je idealna kombinacija minimalističkog dizajna, funkcionalnosti i tople, udobne atmosfere.

želiš i ti spektakularan dizajn enterijera za svoj dom?

zatraži naš besplatni plan za uređenje tvog enterijera, personalizovan po tvojim specifičnim zahtevima i razmerama.